Referenties

Werkzaamheden door ons uitgevoerd:

                                                                             

                         


!

Sigma Colour Scan Pro

De nieuwste technologie om de klant te helpen in het maken van een kleurkeuze voor zijn geliefde object.

Kleuradvies

Goed schilderwerk wordt gevormd door de combinatie van de volgende factoren zoals, een langdurige bescherming van het object, een fraai uiterlijk en efficiënt materiaal gebruik. Maar de keuze van de kleur of kleur combinatie is zeker niet minder belangrijk. Uiteraard zijn wij altijd graag bereid u van advies te voorzien.

Zo kunnen wij ons goed voorstellen dat u iets in gedachten heeft, maar niet precies weet of en hoe dit is toe te passen in uw woning. Het is namelijk erg lastig om in te schatten hoe een bepaalde kleur die u gezien heeft op een kleine kleurenstaal er uit zal gaan zien op een grote muur.

Wat op de kleurenstaal gewoon geel leek, is in werkelijkheid een fel geel vlak in uw woonkamer. Door onze ervaring op dit gebied kunnen wij erg goed inschatten wat het effect zal zijn in de praktijk. Graag helpen wij u bij de keuzes die u maakt. Als u bij ons een offerte aanvraagt is deze altijd vrijblijvend, en er zijn géén kosten aan verbonden

Sigma & Boonstoppel

Wij maken alléén gebruik van Sigma, Keim en Boonstoppel verfmaterialen. U kunt op betreffende sites een lijst vinden met standaardkleuren, ook wel RAL-kleuren genoemd. Houdt u er wel rekening mee dat de kleuren die u ziet op uw scherm nooit exact overeenkomen met de kleuren in het echt. Het betreft hier slechts een indicatie.

Naast deze standaardkleuren bestaat er een enorme hoeveelheid kleurthema’s. Wij laten u graag de mogelijkheden aan kleurstalen zien.


Ook maken wij sinds juni 2016 gebruik van een kleurenscanner waardoor we u interieur kunnen vastleggen op foto en dan de wand/plafond van een kleur naar u keuze kunnen laten zien.