Referenties:

 

 

Op termijn verschijnen hier nog meer foto's van onze meest

recente werken, onze site is nog in opbouw!

 

                         

 

 

 

Pand op de Stadswal te Maastricht opnieuw gelatexed!

                                                                             

 

 

 

 

 

In 2011 gehele buitenwerk met een witte latex geschilderd!

!

 

 

 

Achterzijde pand in hartje Maastricht helemaal gerenoveerd!

 

 

 

 

 

Voorzijde pand in hartje Maastricht helemaal gerenoveerd!

 


 

 

 

 

 

Hal van een modern jasje voorzien!

 

 

 

 

 

Gang van een modern jasje voorzien !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleuradvies

 

 

Goed schilderwerk wordt gevormd door de combinatie van de volgende factoren zoals, een langdurige bescherming van het object, een fraai uiterlijk en efficiënt materiaal gebruik. Maar de keuze van de kleur of kleur combinatie is zeker niet minder belangrijk. Uiteraard zijn wij altijd graag bereid u van advies te voorzien.

Zo kunnen wij ons goed voorstellen dat u iets in gedachten heeft, maar niet precies weet of en hoe dit is toe te passen in uw woning. Het is namelijk erg lastig om in te schatten hoe een bepaalde kleur die u gezien heeft op een kleine kleurenstaal er uit zal gaan zien op een grote muur.

Wat op de kleurenstaal gewoon geel leek, is in werkelijkheid een fel geel vlak in uw woonkamer. Door onze ervaring op dit gebied kunnen wij erg goed inschatten wat het effect zal zijn in de praktijk. Graag helpen wij u bij de keuzes die u maakt. Als u bij ons een offerte aanvraagt is deze altijd vrijblijvend, en er zijn géén kosten aan verbonden

 

 

Sigma &

 

Sikkens

 

Wij maken alléén gebruik van Sigma en Sikkens verfmaterialen. U kunt hier een lijst vinden met standaardkleuren, ook wel RAL-kleuren genoemd. Houdt u er wel rekening mee dat de kleuren die u ziet op uw scherm nooit exact overeenkomen met de kleuren in het echt. Het betreft hier slechts een indicatie. Naast deze standaardkleuren bestaat er een enorme hoeveelheid kleurthema’s. Wij laten u graag de mogelijkheden aan kleurstalen zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Fred Heuts Schildersbedrijf 2013, alle rechten voorbehouden.